horizontal menus
 

Prosjekter

 

HamboHus

HamboHus  

HamboHus er et integrert program for prosjektering av bygg. Programmet produserer komplette resultater fra en husmodell. Dette inkluderer anmeldelsestegninger, arbeidstegninger, forskjellige typer materiallister, kalkulasjon med arbeidstid, og rapporter.

Semafor har rettighetene til HamboHus og utvikler programmet. HamboHus markedsføres av Ernst Hamnvik. Se www.hambohus.no.

 

HouseModeller3D

HouseModeller  

HouseModeller3D er et modelleringsprogram laget spesielt for mindre hus. Programmet omfatter modelleringsdelen av HamboHus, og husfiler laget med det kan åpnes i HamboHus. Se www.housemodeller3D.no.

HouseModeller3D er tilgjengelig på Mac App Store.

 

Konsulenttjenester for NADA AS

Nada  

Konsulenttjenester for NADA AS, et datterselskap av Mediebedriftenes Landsforening, som designer og utvikler tjenester for annonsesending. Semafor utvikler programmer og web-applikasjoner, bl.a. NADAexpress, tilgjengelig på www.nada.no.

 

Nordlek 2012

Nordlek  

Nordlek 2012 er en iPhone/iPod applikasjon som inneholder fellesdansene og -låter til folkedansfestivalen Nordlek, som ble holdt på Steinkjer 10.-15. juli 2012. Mer om festivalen: www.nordlek.no. Mer om applikasjonen: her.

 

Tidligere prosjekter

 

Soft100

Soft-100  

Soft100 er et program utviklet for å kunne kjøre ND-100 programmer på Macintosh (Classic). Programmet er både utviklet og markedsført av Semafor.

HamboHus kjørte under Soft-100 på Mac før det ble oversatt.

 

OrbitTerminal

OrbitTerminal  

OrbitTerminal simulerer Tandberg 2200/9 terminaler (Norsk Data modellen) på Macintosh. Det ble opprinnelig utviklet av Hambo AS og solgt som HamboTerminal rundt 1985. Senere ble rettighetene overtatt av Orbit Creative Computing AS, som også utviklet Jonathan, og videre overført til Semafor. Programmet ble solgt i mange eksemplarer og var en stor suksess i sin tid.

 

Jonathan CAD System

Jonathan App Jonathan  

Jonathan CAD System og Jonathan Draw ble utviklet av Orbit Creative Computing AS på slutten av 1980-tallet. Programmet var et rent tegneprogram med 2D og 3D utgaver. Det utnyttet datidens teknologi maksimalt med nøyaktige tegninger basert på reelle tall.

Utviklerne i Semafor var ansatt i Orbit og var hovedutviklere av programmet. I Semafor fortsatte de med utvikling på konsulentbasis.

 
Hjem | Prosjekter | Nordlek 2012 | Deltakere | Kontakt